Nice to meet you

Digitallstars brengt digitale groei in flow met flexibiliteit van topkwaliteit

Digitallstars is de drijvende kracht achter de flexibele digitale arbeidsmarkt. Voor onze twee doelgroepen, opdrachtgevers en interimmers, zorgen we goed. Omarm verandering, waardoor flexibel zijn noodzakelijk is om digitale groei te kunnen blijven realiseren. Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen!
Wij zijn Digitallstars. Onze oerknal was in 2012. Sindsdien garanderen we corporate bedrijven, overheden en scale-ups tijdelijke en vooral geniale versterking op het gebied van digital. Wie ambitieus is en niets minder dan de ultieme digitale groeikracht wil, kan niet om Digitallstars heen. Wij gaan niet voor de gemiddelde oplossing, we reach for the stars.

126

Interimmers op opdracht

97%

Levering op aanvragen

802

Plaatsingen sinds 2012
Ons verhaal

Al ruim 11 jaar elke digital expertise met zorg geleverd

Terwijl steeds meer mensen kozen voor een carrière als freelancers, zagen wij de wereld van recruitment onpersoonlijker worden. Zonde, vonden we. Want door je werkelijk in interim professionals en consultants te verdiepen, in hun expertises, voorkeuren en ambities, kun je iedereen optimaal van flexwerk laten profiteren. Zowel interimmers als opdrachtgevers.

Wij doen de dingen anders. Van een klein, energiek team zijn we in tien jaar uitgegroeid tot hét digital interim- en consultancy bureau van Nederland. Digitallstars is expert op het gebied van flexibel werk en digitale groei, en adviseert werkgevers hierover.

Meestal zijn de beloftes van agencies wagenwijd open deuren. Bijvoorbeeld dat je toegang krijgt tot de felst begeerde digital experts. En dat je kunt beschikken over de flexibelste schil voor de digitaalste groei. Toegegeven, dat klopt in ons geval als een bus. We hebben niet voor niets de hoogste succesratio van de markt. Een vastere waarde voor tijdelijke digitale brille is er gewoon niet, punt uit.

Hoeveel telefoonnummers er inmiddels ook in onze telefoons staan, we kennen elke digital expert in ons netwerk bij naam. Daarom lukt het onze consultants altijd om passende interimmers te vinden bij iedere organisatie.

De dedicated digital experts van Digitallstars tillen de digitale strategie en executie van onze klanten continu naar het next level. Onze persoonlijk aanpak zorgt hierbij voor een efficiënte en succesvolle samenwerking. Hiervoor beschikt Digitallstars al ruim 10 jaar over een wijdvertakt netwerk van toonaangevende professionals en consultants, die hun expertise combineren met een hoogstpersoonlijke attitude. Bij alles wat we doen, staat een relaxte, duurzame relatie voorop. Reach for the stars, met Digitallstars.

Waar we trots op zijn

Partner van toonaangevende corporates, scale-ups en overheidsinstanties

Digitallstars is energievol en ze kunnen snel schakelen. Kennis van zaken en ze doen waar ze goed in zijn, met een gezonde dosis humor.

Marie Louise van Halem
Teamleider Marketing, Waternet

Bij iedere interim opdracht zijn we binnen no-time geholpen, en is een juiste match gemaakt met een digital professional. In sommige gevallen was het zelfs lastig kiezen.

Marije Feringa
Lead CRM, KNAB

Digitallstars onderscheidt zich door kwalitatieve kandidaten voor te stellen waarbij ze naast de gebruikelijke skills, ook qua cultural fit passen binnen de organisatie en haar DNA.

Ward van Gellecum
Chief Marketing Officer, Youfone

Door de persoonlijke benadering weet Digitallstars de essentie te raken van waar de klant naar op zoek is.

Lieke Visser
Manager Online Marketing, HEMA

Digitallstars levert altijd die stap extra waar je als opdrachtgever heel blij van wordt. Heel plezierig!

Winni Nootenboom
Head of Digital Channels, ABN AMRO
Meet the team

Wij zijn een snel groeiende digital minded scale-up!

Daarom zijn we altijd op zoek naar dynamische en getalenteerde collega’s.

Zet jij door tot je iets is gelukt? Durf jij jezelf te zijn? Heb je een winnaarsmentaliteit? En vergeet je niet om ook lol te blijven trappen? Join the team!
Frederieke Verhoeven
General Manager
Flo van der Horn van den Bos
Manager Operations
Mitch Westen
Consultant
Eline van Velsen
Finance Support
Alexandra van Engeland
Office Assistent
Tijn Smit
Consultant
Viridiana Stangelaar
Consultant
Dorine Kuitenbrouwer
Marketing Manager
Goos Glazenburg
Partner Data & Information