Tap direct uit ons Allstars netwerk

Ontdek de kracht van flexibele plug & play expertise

Digitallstars helpt je om jouw digitale groeikansen te verzilveren. Je weet waar je naartoe wilt. En soms heb je nét dat extra zetje nodig van experts. Die precies de knowhow hebben waarnaar jij opzoek bent om jouw visie werkelijkheid te maken. Met één knopdruk toegang tot de benodigde expertise? Digitallstars helpt je direct met digitale oplossingen op maat.

Waarom Digitallstars

Wij helpen jou je digitale groeiambities waar te maken

Door direct de felst begeerde digital experts te mobiliseren. Inzetbaar op project- en inhuurbasis. Flexibel en efficiënt. Voor al jouw groeikansen op digital development, data & information, online marketing, e-commerce en content.  

Zo bieden wij jou toegevoegde waarde. Want digitale groeikansen vereisen specifieke expertise. Binnen de unstoppable stromingen flexibilisering en digitalisering, zijn wij jouw vaste partner. Continu staan we op de uitkijk naar digitale koplopers, zodat ze klaarstaan als jij ze nodig hebt. Met steeds weer maatwerk in expertise.  

Seek, and we shall find

Binnen no time beantwoorden we jouw verzoek, gaan we met je in gesprek om jouw behoefte te doorgronden, en regelen we een passende oplossing.  

Flawless digital connection

Experts die stuk voor stuk persoonlijk zijn geselecteerd. Op zowel de genialiteit van hun CV als collegialiteit op persoonsniveau. Wij weten wie past.

Dedicated for over a decade

Sinds onze oerknal in 2012 bieden we al tijdelijke en vooral blijvende digitale versterking. Hierdoor kennen we de markt en alle ontwikkelingen op ons duimpje.

Dashboard mockup

Jouw partner in de digitale flexibele arbeidsmarkt

De digitale wereld verandert explosief. Beweeg moeiteloos mee met Digitallstars als jouw vaste en betrouwbare waarde. Je zoektocht naar flexibele experts begint bij ons, een slimme keuze. Om je bergen werk te besparen, onderzoeken wij wat je nodig hebt. Zo hoef jij jouw tijd alleen te besteden aan gesprekken met digital interim en consultancy experts die het echt begrepen hebben. Full speed tijdelijke versterking voor digital development, data & information, online marketing, e-commerce en content. Direct de ultieme digitale groeikracht.

Always stand-by (you)

Vanuit ons met zorg opgebouwde Digitall Allstars netwerk, maken we onze Always Deliver belofte waar. Je kunt rekenen op Unstoppable Effort van ons team, die als Happy Rebels zorgen dat ‘ieder contact telt’. Voel je gehoord en gesteund, en weet dat je wordt geholpen en voorzien. Zo snel als je wilt, zeker van je zaak en ook nog eens met leuke contacten. Het gaat om welke beslissing jouw digitale move naar het volgende level tilt. Groei niet zomaar, reach for the digital (all)stars!
Dashboard mockup

Digitallstars is energievol en ze kunnen snel schakelen. Kennis van zaken en ze doen waar ze goed in zijn, met een gezonde dosis humor.

Marie Louise van Halem
Teamleider Marketing, Waternet

Bij iedere interim opdracht zijn we binnen no-time geholpen, en is een juiste match gemaakt met een digital professional. In sommige gevallen was het zelfs lastig kiezen.

Marije Feringa
Lead CRM, KNAB

Digitallstars onderscheidt zich door kwalitatieve kandidaten voor te stellen waarbij ze naast de gebruikelijke skills, ook qua cultural fit passen binnen de organisatie en haar DNA.

Ward van Gellecum
Chief Marketing Officer, Youfone

Door de persoonlijke benadering weet Digitallstars de essentie te raken van waar de klant naar op zoek is.

Lieke Visser
Manager Online Marketing, HEMA

Digitallstars levert altijd die stap extra waar je als opdrachtgever heel blij van wordt. Heel plezierig!

Winni Nootenboom
Head of Digital Channels, ABN AMRO

Jouw gids op de digitale flexibele arbeidsmarkt

Nu niet direct een interimmer nodig? Ook dan staan we voor je klaar. We delen graag onze marktkennis, brengen je in contact met experts om vrijblijvend mee te sparren of stemmen simpelweg af hoe je contact wilt onderhouden. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.