Jouw expertise, jouw groei, samen Digitallstars!

Join ons onderscheidende netwerk

Welcome to the jungle. Digitalisering en flexibilisering zijn unstoppable. Dat vraagt om interimmers die bestand zijn tegen een stootje. En die zich kunnen en willen onderscheiden van middelmatigheid. Wij connecten je met het summum aan corporate, scale-up en publieke opdrachtgevers. Reken op interessante projecten, die je laten excelleren. Digitallstars maakt de linkerbaan vrij voor jouw ontwikkeling. Vertel ons wie je bent en waar jij het verschil maakt.
Header imageArrow
Waarom Digitallstars

Wij helpen jou je digitale groeiambities waar te maken

Powerful, self-serve product and growth analytics to help you convert, engage, and retain more users. Trusted by over 4,000 startups.

Show us what you got

Digitallstars is er om de digitaliserende en flexibiliserende (arbeids)markt met elk contact een beetje beter te maken. We zijn er dus ook voor jou. En houden rekening met jouw ervaring, wensen, beschikbaarheid en persoonlijke voorkeuren.

We've got your back

Wij brengen jouw expertise samen met organisaties die dezelfde ambities nastreven. En jij groeit met ze mee. Wat je niet kunt verwachten? Dat we je onpersoonlijk behandelen. Of benaderen voor niet passende opdrachten. Daar hebben we een hekel aan.

Let's go & grow together

Je kunt voor, tijdens én na je opdracht op ons rekenen. Betalingsgarantie, regelmatig bij elkaar inchecken, toegang tot onbeperkte digital kennis, inspirerende events, en meer. Verder laten we je vrij. Als een collega, met de lusten en zonder de lasten.  
Dashboard mockup

Hoog, hoger, hoogstpersoonlijk

Okay, we hebben de randvoorwaarden helder. Jij bent expert in digital development, data & information, online marketing, e-commerce en/of content. Met digitale groeiambities. En je wilt tot boven gemiddelde hoogte stijgen. En wij? Wij representeren jou juist. Digitallstars verzorgt het account management, de intake, voorselectie, briefing, contractuele afhandeling, heldere projectkaders met dito deliverables, voortgangsbewaking, en meer... Wij geven de voorzet op maat, sta jij klaar om in te koppen?

Best case scenario

Onze missie is om de digitaliserende en flexibiliserende arbeidsmarkt elke dag een beetje beter te maken. Voor onze opdrachtgever betekent onze Alway Deliver belofte dat we resultaat garanderen. Voor jou betekent dit dat we onze afspraken nakomen. Vanuit die gedachte zetten we ons elke dag met Unstoppable Effort in om Digital Allstars aan ons te blijven binden. En in kader van onze kernwaarde ‘ieder contact telt’, is ons team Happy Rebels er ook om jou elke keer weer een beter gevoel te geven. Want aandacht telt. Dus, niks te verliezen!

In het slechtste geval regelen we een gave interim of consultancy opdracht voor je bij een digitale groeiorganisatie met ambities die naadloos aansluiten op jouw wensen, kom je in contact met andere likewise fel begeerde digital experts en hang je elke keer als je ons hebt gesproken op met een glimlach.
Dashboard mockup

Geloof ons niet zomaar op ons woord

Lees het van enkele van onze interimmers die via Digitallstars al mooie opdrachten hebben gevonden.
“Dankzij Digitallstars heb ik interessante opdrachten kunnen vinden bij gerenommeerde klanten, waaronder Sunweb en momenteel ABN AMRO. ”
Romana Abdoella
Digital Marketeer
“Ze proberen niet alleen maar snel te bemiddelen endenken echt mee, zodat je de perfecte match hebt met je opdrachten en opdrachtgevers.”
Maarten Brokkaar
Customer Journey Expert
“Digitallstars heeft mij meerdere keren geholpen aan leuke opdrachten die goed bij mij passen, bij bijvoorbeeld Robeco en bol.com. Elke keer een goede match.”
Thinh Tran
Owned Media Specialist
“Dankzij Digitallstars heb ik de stap gezet om te gaan freelancen, én direct een mooie opdracht gekregen.”
Sandra ten Broeke
Data Scientist

Jouw gids op de flexibele digitale arbeidsmarkt

Zit er nu even niks voor je bij? Geen zorgen, we bieden regelmatig nieuwe klussen aan. En als je niet goed weet wat je zoekt, denken we ook graag met je mee. Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.