Onze blogs

De verhalen van onze kenners

The latest industry news, technologies and resources.
We geven om je data in onze privacy policy.
Bedankt voor je email, we houden je op de hoogte.
Oeps. Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer het nog eens.
De experts van Digitallstars weten precies wat er speelt in de digitale wereld. Met deze blogs geven we je een kijkje in onze organisatie én het vakgebied. Meld je aan voor de nieuwsbrief om ze (zo af en toe) direct in je mailbox te krijgen!
View all
Design
Product
Software Engineering
Customer Success
Design

Do's & Don'ts voor je CV

In deze blog duiken we dieper in de essentiële do's en don'ts voor jouw cv. Of je nu een doorgewinterde digital interimmer bent of aan het begin staat van je carrière, deze informatie is bedoeld om jou te begeleiden bij het optimaliseren van jouw professionele presentatie. Het draait niet alleen maar om opdrachten binnenhalen, maar ook om een blijvende indruk achter te laten.
Flo van der Horn van den Bos
28/11/23
Design

De kunst van de tariefbepaling: financiële vrijheid en overtuigingskracht

Ontdek de dynamiek van flexibiliteit en financiële vrijheid als freelancer, waar we dieper ingaan op het bepalen van je perfecte tarief, de impact van ervaring en expertise, het belang van een flexibele tariefstructuur, en effectieve tariefonderhandelingen met opdrachtgevers en recruitmentbureaus.
Frederieke Verhoeven
14/11/23
Design

De Toekomst van Interim Digital Experts in Nederland

De wereld van digitale marketing staat nooit stil. Voortdurende technologische ontwikkelingen, veranderende markttrends en de groei van online consumentengedrag hebben geleid tot een groeiende vraag naar digitale expertise.
Viridiana Stangelaar
28/11/23
Design

Digitale expertise voor digitalisering bij de gemeente

Vanuit onze nieuwste publieke Data & Information interim tak hebben we in enkele maanden al meerdere gemeenten verder mogen helpen met digitale vraagstukken. De komende periode delen we graag hoe we onze 'privaat digitaal' opgebouwde knowhow alsmaar meer overbrengen in het publieke domein!
Rutger van der Laan
24/10/23
Design

Zo start je met interimmen voor de mooiste bedrijven

10 tips die handig zijn als je begint met interimmen.
Tijn Smit
28/11/23
Design

10 Tips om succesvol te zijn in je interim rol.

Het merendeel van de Nederlandse beroepsbevolking zet dagelijks de wekker om voor een werkgever aan de slag te gaan. Maar laten we eerlijk zijn, dat is niet voor iedereen de ultieme droom.
Mitch Westen
28/11/23
Design

Fully Remote vs. Hybride Werken - de impact van pandemie op de toekomst van werk

Hoe een vervelend virus uit inmiddels alweer uit 2019 (!), behoorlijk wat verandering in ons dagelijkse en werk-leven gebracht. En dat ten goede!
Frederieke Verhoeven
6/9/23